buttplug butplug

Indret dit hjem med pirrende hemmeligheder

Uncategorized Verden

De fleste mennesker bliver meget påvirkede af hvad der sker omkring dem og hvad de ser. Hvis de har et hjem med mange farver vil det nok gøre, at de kommer i bedre og måske lidt vildere humør. Hvis de derimod har et hjem der er hvidt og meget minimalistisk kan det være, at de vil være mere rolige og måske endda mere trætte. Sådan kan man være taktisk omkring hvordan man indretter sit hjem.

Det er nemlig altid sådan, at det vi har i vores nære omgivelser og det vi ser til hverdag er noget, som påvirker os meget. Det er for eksempel altid efter at have duftet pizza fra et pizzasted, at man får lyst til en pizza.

På samme måde er det med sex. Hvis man bliver konfronteret med sex og ser nøgne mennesker og pirrende genstande over det hele vil det automatisk gøre, at man får mere lyst til sex.

Køb sexlegetøj og stil det rundt omkring i hjemmet

Ønsker du at blive mere seksuel er du ikke den eneste. Der er mange der går rundt og er meget frustrerende over, at de ikke har lyst til sex. Måske har de en partner, som altid har lyst til sex. Det kan være meget frustrerende hvis ikke man selv har det sådan.

Her er der dog forskellige ting man kan gøre. For uanset hvad bør man aldrig presse sig selv til at gøre noget man ikke har lyst til. Lysten skal komme fra en selv og ikke blive trukket ned over hovedet på en. En ting man kan gøre er at indrette sit hjem på en mere seksuel måde. Her betyder det ikke, at man skal have store plakater med nøgne mennesker hængende over det hele. Man kan nemlig starte på en langt mere diskret måde.

For at gå rundt og blive lidt mere opstemt i hjemmet kan man skjule små ting og sager rundt omkring. Start med at udvælge et sted, som du ofte tilgår, men som dog samtidig er gemt væk.

Det kunne for eksempel være en skuffe i din kommode hvor du har dit undertøj. Hvis du dagligt åbner og lukker denne skuffe flere gange er det oplagt at gøre det til en del af den pikante indretning. Du kan gemme et butplug i skuffen. Du bør lægge det øverst således, at du ikke kan undgå at se denne form for sexlegetøj hver gang du åbner. Det vil i sig selv gøre, at du måske bliver lidt opstemt og går rundt og fantaserer lidt.

Find andre spændende genstande til hjemmet

Hvis man indretter sit hjem på en måde som skal være med til at gøre, at man bliver opstemt kan det dog også gøre, at det er svært at skjule. For hvis en anden person skal låne nogle trusser kan det være, at de pludseligt skal ind i din skuffe og hente dem. Det kan gøre, at de finder dit buttplug. Det kan også være, at de finder din sex dukke, så derfor bør du gemme disse ting væk så folk ikke ser dem.